14. oktober 2018

Sinne

Hvis du har en måte å håndtere ditt sinne på som skaper problemer for andre mennesker eller for deg selv, kan du ha et sinnemestringsproblem. Slike problemer oppstår oftest i parforhold eller i forhold til barna men noen ganger også i forhold til kolleger eller kunder på jobben, eller i forhold til venner.  

Når andre mennesker er redde for deg, eller unnviker deg, kan det være et tegn på ukontrollert sinne. Er du et menneske som klandrer deg selv mye eller skader deg selv, eller som rømmer unna ubehagelige situasjoner, som rakker ned på andre, som kritiserer andre eller som ofte er sarkastisk eller klovnete, kan du også ha et sinnemestringsproblem.

Men heldigvis – sinne kan også være en positiv og sunn reaksjon. Alle kan dessuten lære seg å mestre sitt sinne bedre! Vi hjelper deg til å bli bedre kjent med ditt sinne og til å utvikle gode strategier for sinnemestring. På den måten kan ditt sinne utvikles til en positiv ressurs og du få det mye bedre med deg selv. Vi kan lære deg hvordan det gjøres.

Hvis du vil lese mer om sinneproblemer, kan du gå til www.bedresinnemestring.no